içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Nükleer santrale 100 bin katılım

Mersin'de Akkuyu Nükleer Mersin Toplum Bilgilendirme Merkezi’ni geçen yıl 5 bin 500'den fazla kişinin ziyaret ettiği, etkinliklerine ise 100 bin kişinin katıldığı bildirildi.

Nükleer santrale 100 bin katılım

Mersin'in Gülnar ilçesinde yapımı devam eden Akkuyu Nükleer Güç Santrali’yle (NGS) ilgili kurulan Akkuyu Nükleer Mersin Toplum Bilgilendirme Merkezi’ni geçen yıl 5 bin 500'den fazla kişinin ziyaret ettiği bildirildi.

 

Akkuyu Nükleer AŞ Kamu Kurumlarıyla İlişkiler ve Uluslararası İşbirliği Yönetici Direktörü Aleksei Frolov, yaptığı yazılı açıklamada, Nükleer Güç Santrali konusunda insanları objektif ve güncel bilgilerle aydınlatmak için sürekli çalıştıklarını belirtti.


Frolov, “Santrale bilgi almaya gelenler arasında öğrencilerden basın mensuplarına, kamu görevlilerinden sivil toplum kuruluşlarına kadar her kesimden vatandaş ziyaret etti” dedi.


Frolov, "Üstelik sadece Mersin'den değil, çevre il ve ilçelerden de ziyaretçilerimiz oluyor. Bugüne kadar yaptığımız etkinliklere yaklaşık 100 bin insan katıldı" ifadelerini kullandı.

Tarih: 30-01-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum