içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Enerji yatırımcıları İstanbul'da

Atlantik Konseyi ve Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası tarafından düzenlenecek konferansta Yenilenebilir enerji alanında bölgesel işbirliği ve yatırım fırsatları konuşulacak.

Enerji yatırımcıları İstanbul'da

“Türkiye’de, Orta Asya’da, Kafkaslar’da ve Batı Balkanlar’da Finansman, Yatırım, Yasal Düzenlemeler ve Yeni Teknolojiler" Atlantik Konseyi, Türkiye ve Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası’nın (EBRD) evsahipliğinde 13 Şubat'ta İstanbul'da gerçekleştirilecek.


Konferansta Türkiye, Orta Asya, Kafkaslar ve Batı Balkanlar’daki ülkelerin bölgesel enerji politikaları ele alınırken, mevcut siyasi, hukuki düzenleme eğilimleri, yatırım ortamı, yenilenebilir enerji kaynaklarının şebekeye entegrasyonu ve teknolojik yenilikler görünümü konuları da ele alınacak.


Konferansta "Potansiyeli Değerlendirmek: Bölgede Yenilenebilir Enerjinin Görünümü", "Sübvansiyonsuz Yenilenebilir Enerjiye Geçiş", "Yenilenebilir Enerji Kaynaklarının Entegrasyonu", "Yeni Nesil Yenilenebilir Enerji Kaynakları ve Yeni Teknolojilerin Rolü" ve "Bölgesel Yenilenebilir Enerji Gelişmeleri" başlıklı oturumlar olacak.


Atlantik Konseyi Başkanı Frederick Kempe, EBRD Sürdürülebilir Altyapı Grubu Direktörü Nandita Parshad ile 29 uluslararası enerji şirketinin üst düzey yöneticilerinin iştirak edeceği konferansa, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile bölge ülkelerin ilgili bakanları da katılacak

Tarih: 11-02-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum