içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Assan Alüminyum’a yoğun ilgi

AHR EXPO 2020 fuarında, sürdürülebilir çalışmalarını anlattığı Assan Alüminyum standı katılımcılar tarafından yoğun ilgi gördü.

Assan Alüminyum’a yoğun ilgi

Assan Alüminyum'dan yapılan açıklamaya göre, sektörde dünyadaki en önemli üreticiler arasında yer alan şirket, Amerika’daki faaliyetlerine iştiraki Kibar Americas ile birlikte devam ediyor.


Her yıl düzenlenen ısıtma, soğutma ve havalandırma sektörü fuarı AHR EXPO 2020’ye katılan Assan Alüminyum, sürdürülebilirliğe odaklanan faaliyetlerini katılımcılara aktarırken, şirket standı ziyaretçilerin yoğun ilgisine sahne oldu.


ABD’nin Orlando şehrinde 3-5 Şubat tarihleri arasında düzenlenen AHR EXPO Fuar, her yıl olduğu gibi bu yıl da ısıtma, soğutma, havalandırma ve bu alanlara dokunan tüm sektörlerden üretici firmaları bir araya getirdi. Bu kapsamda fuara 2 bin kişi katıldı.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Assan Alüminyum Genel Müdürü Göksal Güngör, 90 yıllık geçmişe sahip bu önemli fuarda yer almalarının önemini vurgulayarak, "Alüminyum stratejik bir ürün ve gelişmiş ülkelerin metali. Sektörümüz geliştikçe Türkiye de gelişecek. Bu gelişime hız kazandırmak için 30 yılı aşkın süredir büyük gayret gösteriyoruz" dedi.


Güngör,  ‘‘Assan Alüminyum olarak, toplam satışımızın yüzde 80’ini, 70’ten fazla ülkeye ihraç ediyoruz. Global arenada bir marka olma stratejilerimizin bir çıktısı olarak yurt dışında büyüme çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Kuzey Amerika’daki faaliyetlerimizi Chicago’da kurduğumuz şirketimiz Kibar Americas ile yaklaşık 2 yıldır başarılı bir şekilde güçlendiriyoruz.” ifadelerini kullandı.

Tarih: 10-02-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum